In maart 2021 hebben wij onze Algemene Leden Vergadering online moeten houden daar er nog steeds geen fysieke groepen toegestaan zijn door COVID-19. De standaard ALV-onderwerpen zijn natuurlijk aan de orde gekomen. Daarnaast waren er ook een aantal bijzonderheden tijdens deze vergadering. Onze bakens, de oprichters van de VSAN, het bestuur van het laatste decennium neemt afscheid per augustus 2021. Robert Rijpstra, Gérard van Onna en Niek Holtkuile zwaaien af als bestuur en maken plaats voor een nieuw dynamisch trio. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet, visie en tijd die jullie besteed hebben aan de VSAN. Door jullie toewijding is de sociëteit uitgegroeid tot een professionele netwerkclub met een informele inslag. Nu is een nieuw bestuur aan zet. Er zijn drie mensen gevonden die met betrokkenheid en een frisse blik deze uitdaging aan durven. Gefeliciteerd: Mariëlle Gerritsen, Claes van Deutekom en Erik van Koolwijk!

Heel veel succes en wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet!