Algemene ledenvergadering

Op dinsdagavond 21 januari heeft de jaarlijkse algemene leden vergadering plaatsgevonden in de tuinkamer van de voor ons wel bekende en prachtige locatie: Stadsvilla Sonsbeek. Na het verslag van onze bestuursleden over het afgelopen jaar en de vooruitblik naar ons lustrumjaar 2020, zijn we verwend met een heerlijk Italiaans buffet.

Tijdens deze avond is voor het eerst de Walter Jansen wisselbeker uitgereikt, deze beker is bedoeld voor een lid die zich afgelopen jaar uitzonderlijk heeft ingezet, vooral op sociaal-maatschappelijk vlak. Dit jaar gaat de beker naar Caroline Thijssen die naast het feit dat ze actief deelneemt aan de VSAN, zich ook uitzonderlijk inzet voor de Stichting Orange Babies. Caroline, meer dan verdiend!

Er liggen voor dit jaar weer tal van interessante bijeenkomsten en activiteiten in het verschiet, waaronder de lustrumviering en een studiereis. Vol verwachting kijken we uit naar een leerzaam, inhoudelijk en plezierig jaar!