Bezoek aan “Het Platform”

Op 6 november 2019 bezocht de VSAN “Het Platform”

(201 appartementen met faciliteiten gericht op een gezonde levensstijl, bovenop een bus-/tramterminal) in het stationsgebied van Utrecht. Het was een druk programma!

De aftrap vond plaats in het stadskantoor door information officer Tjerk van Impelen van de gemeente Utrecht. Die vol enthousiasme uitleg gaf over de gebiedsontwikkeling in en rondom het stationsgebied. Opvolgend kregen wij een inspirerend verhaal van Marcel Loosen en Harmen de Raad van ABC Concept en ABC Capital over het duurzame Mircocity-concept wat is toegepast voor Het Platform. Aansluitend hebben wij een projectbezoek gebracht onder leiding van Jan Hillen directeur bij Bouw 21 B.V. Na een heerlijk diner zijn als afsluiting getrakteerd op een scherpe uitleg door Jasper Molenaar en Bart de Haan, advocaten bij Dirkzwager legal & tax over het Programma Aanpak Stikstof (PAS).